آرمان سایت درمان طب،اطلاع رسانی صحیح مشخصات پزشکان (آدرس دکتر، تلفن مطب و...) و اطلاعات مراکز درمانی ایران (بیمارستان ، درمانگاه ، مراکز پرتونگاری ، فیزیوتراپی ، سونوگرافی ، آزمایشگاه ، داروخانه و...) وهمچنین ارائه اطلاعات پزشکی و دارویی ،تغذیه و رژیم درمانی مورد نیاز هموطنان می باشد . مقالات و مطالب پزشکی تنها جنبه اطلاع رسانی داشته و توصیه پزشکی تلقی نمی گردد و نباید جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست . در واقع شما نمی توانید با تکیه بر این مطالب مبادرت به خود درمانی کنید.



امام حسین (ع): سلامت نعمت پنهانی است كه هر گاه موجود باشد، فراموش می شود و هر گاه از دست برود، به یاد می آید. - سلامت، گوارا ترین نعمت هاست. -

تهران کرج اروميه اردبيل سنندج زنجان رشت قزوين ساري گرگان كرمانشاه همدان ايلام خرم اباد اراك قم سمنان اصفهان اهواز شهركرد بوشهر شيراز يزد بندرعباس كرمان زاهدان ياسوج جزيره كيش جزيره قشم جزيره ابوموسي جزيره خارك تبريز خراسان جنوبي خراسان شمالي خراسان رضوي

مصرف فست فود و مضرات آن




مصرف فست فود و مضرات آن

پیر، جوان، كودك، چاق، لاغر، عادی، در هر شرایطی كه هستید؛ باید از خطرهای هر روز و هر شب به همبرگر و پیتزا فروشی سرزدن آگاه باشید و سعی كنید دفعات این برنامه‌ها را به حداقل برسانید؛
اما اگر چاق هستید، به دانسته‌هایتان این را هم اضافه كنید؛ خطر فست‌فودها، علاوه بر چاق كردن افراد و افزایش خطر بیماری‌های قلبی، اختلال در سوخت‌وساز بدن است كه به ویژه در افراد چاق بیشتر است. یعنی آدم‌هایی كه چاق هستند، بیشتر از افراد لاغر، از این‌جور غذاها آسیب می‌بینند. 
در مطالعه‌ای كه توسط محققان دانشگاه «بوفالو» در نیویورك انجام شده، میزان مواد موسوم به «رادیكال‌های آزاد» بررسی شده است؛ موادی كه در اثر سوخت‌وساز مواد خوراكی در بدن به وجود می‌آیند.
سطح این مواد در خون، نشانه وضعیت التهابی بالای بدن و رفتن به سمت تصلب شرائین (آترواسكلروز)، بیماری‌های قلبی، پیری زودرس سلول‌ها و بالا رفتن احتمال ابتلا به انواع سرطان‌هاست. نتایج این مطالعه، نشان داده كه با خوردن مقدار مشخصی از فست‌فودها، میزان تجمع رادیكال‌های آزاد ناشی از سوخت‌وساز آنها، در افراد با وزن اضافی، بیشتر از سایرین است.
به گزارش رویترز، ایده اولیه این مطالعه از آنجا شكل گرفت كه مطالعات پیشین نشان ‌داده بودند خوراكی‌های با كربوهیدرات و چربی بالا، مانند ساندویچ‌ها و پیتزاهای امروزی، می‌توانند موجب تجمع این رادیكال‌های آزاد در بدن افراد سالم شوند. مطالعات دیگر نشان داده بود كه در افراد چاق، به‌طور معمول، میزان این رادیكال‌های آزاد سمی بیشتر از افراد با وزن طبیعی است.
بر همین اساس، محققان سعی كردند این 3 موضوع، یعنی چاقی، خوردن فست‌فود و میزان رادیكال‌های آزاد در خون افراد را، به نوعی به هم ارتباط بدهند. 
در این مطالعه، یك وعده غذایی با محتوای انرژی هزار و 800 كالری، شامل یك همبرگر بزرگ، سیب‌زمینی سرخ‌شده، لیوان بزرگ نوشابه گازدار و یك كیك پای سیب به‌عنوان دسر، به 2 گروه از داوطلبان با وزن طبیعی و چاق داده شد. آزمایش‌ خون 2 ساعت بعد نشان داد در هر 2 گروه، میزان رادیكال‌های آزاد بالا رفته، اما یك ساعت بعد در گروه باوزن طبیعی، این مواد سمی كاهش پیدا كردند، ولی در افراد چاق این اتفاق نیفتاد.
وقتی این نتایج، با گروهی از افراد داوطلب مقایسه شد كه همین مقدار هزار و 800 كالری را، با استفاده از مواد غذایی حاوی فیبر و سبزی و میوه تأمین كرده بودند، نتایج جالبی به دست آمد.
هیچ گونه افزایشی در میزان رادیكال‌های آزاد بدن و سطح التهابی به وجود نیامد.نتایج این مطالعه را‌ كه در شماره نوامبر نشریه «بیماری‌های غدد و متابولیسم» آمریكا منتشر شده، باید در كنار سایر مطالعاتی گذاشت كه از زیان‌های غذاهای آماده می‌گویند.
غیراز محتوای كربوهیدراتی و چربی بالای این خوراكی‌ها، كه در این مطالعه روی آن تأكید شده، یك عامل خطرناك دیگر هم در این نوع غذاها هست كه می‌توان خطرهای زیادی داشته باشد و آن میزان نمك آنهاست.
برخی از خوراكی‌ها و پیش‌غذاها و تنقلاتی كه در این فروشگاه‌ها عرضه می‌شود، به صورت نیمه‌آماده در كارخانه ساخته می‌شود كه ‌برای جلوگیری از فساد آنها، نمك زیادی به آنها زده می‌شود و بررسی‌ها علمی، میزان بالای نمك این گونه خوراكی‌ها را تأیید می‌كند. 
به‌عنوان مثال، به نتیجه این مطالعه توجه كنید كه 3 ماه پیش در نشریه «پرفشاری خون در انسان» چاپ شد.
در این بررسی كه توسط مركز تحقیقات «نمك و سلامت انگلستان» انجام شده، بسیاری از موارد منو در این رستوران‌ها آزمایش شده و نتایج هشداردهنده‌ای به دست آمده، از جمله این كه یك وعده پیتزا می‌تواند 4 برابر حد مجاز نمك روزانه یك كودك 4 ساله را به بدنش وارد كند.

در مورد سایر خوراكی‌ها و نوشیدنی‌ها و دسرهای سرو شده در این رستوران‌ها هم وضع به همین ترتیب بوده است.
نتیجه این كه همراه با خوراكی‌هایی كه امروزه شاهد رواج روزافزون آن هستیم، نمك زیادی وارد بدن می‌شود كه پژوهش‌ها نشان می‌دهد سبب افزایش شیوع فشارخون بالا و نیز چاقی می‌شود.

 

 

 

 

Free PageRank Checker
کلیه حقوق این سایت متعلق به darmanteb.ir است.
هرگونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.Copyright © 2011-2012 darmanteb All right reserved