آرمان سایت درمان طب،اطلاع رسانی صحیح مشخصات پزشکان (آدرس دکتر، تلفن مطب و...) و اطلاعات مراکز درمانی ایران (بیمارستان ، درمانگاه ، مراکز پرتونگاری ، فیزیوتراپی ، سونوگرافی ، آزمایشگاه ، داروخانه و...) وهمچنین ارائه اطلاعات پزشکی و دارویی ،تغذیه و رژیم درمانی مورد نیاز هموطنان می باشد . مقالات و مطالب پزشکی تنها جنبه اطلاع رسانی داشته و توصیه پزشکی تلقی نمی گردد و نباید جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست . در واقع شما نمی توانید با تکیه بر این مطالب مبادرت به خود درمانی کنید.



امام حسین (ع): سلامت نعمت پنهانی است كه هر گاه موجود باشد، فراموش می شود و هر گاه از دست برود، به یاد می آید. - سلامت، گوارا ترین نعمت هاست. -

تهران کرج اروميه اردبيل سنندج زنجان رشت قزوين ساري گرگان كرمانشاه همدان ايلام خرم اباد اراك قم سمنان اصفهان اهواز شهركرد بوشهر شيراز يزد بندرعباس كرمان زاهدان ياسوج جزيره كيش جزيره قشم جزيره ابوموسي جزيره خارك تبريز خراسان جنوبي خراسان شمالي خراسان رضوي

مصرف زياد گوشت قرمز طول عمر را مي كاهد

 

 

 

مصرف زياد گوشت قرمز طول عمر را مي كاهد

مصرف زیاد گوشت قرمز از طول عمر می‌كاهد. این تازه‌ترین یافته موسسه ملی مبارزه با سرطان در آمریکا است.

یافته‌های این تحقیق كه در شماره 23 مارس آرشیوهای طب داخلی (Archives of Internal Medicine) منتشر شد، نشان داد مصرف گوشت قرمز با احتمال افزایش مرگ و میر همراه است و برعکس کسانی که بیشتر گوشت مصرفی آنها، گوشت سفید می باشد، در مقایسه با کسانی که کمتر گوشت سفید مصرف می‌کنند، کمتر در معرض خطر ابتلا به انواع سرطان یا بیماری قلبی هستند.

به گزارش هلث‌دی نیوز (HealthDay News) مصرف گوشت قرمز، گوشت‌های فرآوری شده (مثل سوسیس ، کالباس) و گوشت نمک سود می توانند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و سرطان را افزایش دهد.

بر اساس تعاریف این تحقیق، کسانی که در روز به طور متوسط 160 گرم از این مواد را مصرف ‌می کنند، "مصرف کننده زیاد گوشت قرمز" محسوب می شوند و "مصرف کنندگان کم گوشت قرمز" هر روز حدود 25 گرم از گوشت قرمز و فرآورده های آن استفاده می کنند.

پژوهشگران همچنین نتیجه گرفتند، در صورتی که افراد میزان مصرف گوشت قرمز خود را به سطح مصرف کنندگان حداقل این نوع گوشت، یعنی 25 گرم در روز، کاهش دهند، خطر مرگ در اثر ابتلای به سرطان یا امراض قلبی، در مردان 11 درصد و در زنان 16 درصد کاهش می‌یابد.به گفته این پژوهشگران، مواد سرطان زا در حین پختن گوشت قرمز در حرارت بالا تولید می‌شود.همچنین، گوشت قرمز یکی از منابع اصلی چربی اشباع شده است که با ابتلای به سرطان پستان و سرطان روده بزرگ ارتباط دارد. خوردن گوشت قرمز به تشدید عوامل ایجاد کننده امراض قلبی مانند فشار خون بالا و افزایش مقدار کلسترول، منجر می‌شود.

 

 

 

Free PageRank Checker
کلیه حقوق این سایت متعلق به darmanteb.ir است.
هرگونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.Copyright © 2011-2012 darmanteb All right reserved