درمان طب
درمان طب

تاریخ انقضا کپسول اکسیژن پزشکی و روش آزمایش و تست

روش های تشخیص تاریخ انقضای کپسول اکسیژن پزشکی

هر کپسول اکسیژن از زمانی که پر می شود تاریخ انقضای خاصی برای آن وجود ندارد، البته در صورتی که از آن استفاده نکنید. اما لازم به ذکر است که اگر از کپسول اکسیژن استفاده نمیکنید دو راه برای تشخیص پر یا خالی بودن کپسول وجود دارد :

 اولین راه : زمانی که از کپسول استفاده نمی کنید و مانومتر را از آن جدا میکنید، مطمئن شوید که شیر به خوبی بسته شده باشد و برای اینکه از این موضوع مطمئن شوید، بهترین راه این است که بعد از اینکه دهانه ی شیر را بستید با مقداری مایع ظرفشویی یا کف صابون آن را امتحان کنید. به این صورت که با استفاده از یک اسفنج، مقداری کف روی دهانه ی شیر کپسول بزنید و ببینید که آیا نشتی دارد یا خیر؟

دلیل تاکید بر استفاده از کف صابون این است که در بعضی مواقع دیده شده با روش های دیگری مانند گرفتن سیگار روشن جلوی شیر یا گرفتن آتش جلوی آن دهانه ی شیر را تست می کنند و این کار خیلی خیلی خطرناک است و اکیدا توصیه بر آن است که اگر می خواهید شیر را از نظر نشتی امتحان کنید حتما از کف صابون استفاده کنید و اگر مطمئن شدید که کپسول نشتی ندارد می توانید آن را نگه داری کنید.

دومین راه برای اینکه تاریخ انقضای کپسول اکسیژن پزشکی را تشخیص دهید این است که از یک مانومتر استفاده کنید. به این صورت که مانومتر را به کپسول اکسیژن وصل کرده و گیج فشار را با دقت بررسی کنید و ببینید که در چه رنجی قرار دارد و گاه و بیگاه آن را کنترل کنید.

اگر تمام این کارها انجام شد و کپسول همچنان پر بود باز سوال پیش می آید که چقدر می توانیم آن را نگه داری کنیم و چقدر برای ما قابل استفاده خواهد بود؟

ایا کپسول اکسیژن پزشکی تاریخ انقضا دارد؟
تاریخ انقضا کپسول 

معمولاً تاریخ انقضای کپسول اکسیژن پزشکی بر روی برچسبی، روی آن، نوشته شده است. اما به طور کل در منابع خارجی، شرکت BOC انگلیس، عدد 3 را برای این منظور عنوان کرده است. اما پیشنهاد ما بر این است که برای اینکه خاطر جمع شوید، اگر کپسول پر شده ای دارید که بیشتر از دو سال است از آن استفاده نکرده اید، بهتر است که دوباره آن را شارژ کنید.

برخی از افراد معتقدند که تاریخ انقضایی که بر روی کپسول های اکسیژن نوشته می شود مربوط به خود کپسول اکسیژن است نه محتوای آن. به هر حال ممکن است بعد از تاریخ انقضاء ، حتی اگر از اکسیژن استفاده نکنید، بر اثر نشتی، کپسول خالی شود. اما چنانچه کپسول اکسیژن تاریخ مصرف گذشته ای دارید، بهتر است فقط در شرایط اضطراری و اورژانسی از آن استفاده کنید و در غیر اینصورت کپسول اکسیژن جدیدی تهیه کنید.

اخیرا این روزها به خصوص با شیوع بیماری کرونا، استفاده از کپسول های اکسیژن بسیار رایج شده است. به همین خاطر باید بیشتر به نکات ایمنی آنها توجه کنیم. همچنین باید به این نکته نیز توجه کنیم که اکسیژن به همان میزان که ضروری است، استفاده ی بیش از حد از آن نیز می تواند به بدن، به خصوص مغز، صدمه بزند.

 شما عزیزان می توانید برای خرید تجهیزات و لوازم پزشکی به صورت مستقیم از سایت درمان طب اقدام فرمایید و از انواع کپسول اکسیژن  با بهترین قیمت و کیفیت در فروشگاه های مختلف دیدن فرمایید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط